id: | 29481 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва здобних хлібобулочних виробів (за матеріалами «Немирівський комбінат коорпоративної промисловості», хлібозавод м. Немирів, Вінницька обл.») |
Автори: | Гуменний В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, хліб, закваска, дріжджі, сіль |
Дата публікації: | 2024-06-21 11:47:50 |
Останні зміни: | 2024-06-21 11:47:50 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Здобні хлібобулочні вироби містять за рецептурою більше 10% жиру, яєць, цукру (здоби): н-д, калачі, булочки-дрібниця, підковки, гребінці з маком, повидлом (масою 100-200 г), аматорські вироби та ін. Споживання хлібних виробів згідно з фізіологічними нормами повинно становити 123,5кг на людину на рік. Хлібна промисловість тішить нас величезним вибором виробів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29481 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29481.pdf Розмір : 6411284 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|