Репозиторій ВТЕІ
id: 29481
Назва: Удосконалення технології виробництва здобних хлібобулочних виробів (за матеріалами «Немирівський комбінат коорпоративної промисловості», хлібозавод м. Немирів, Вінницька обл.»)
Автори: Гуменний В.
Ключові слова: хлібобулочні вироби, хліб, закваска, дріжджі, сіль
Дата публікації: 2024-06-21 11:47:50
Останні зміни: 2024-06-21 11:47:50
Рік видання: 2024
Аннотація: Здобні хлібобулочні вироби містять за рецептурою більше 10% жиру, яєць, цукру (здоби): н-д, калачі, булочки-дрібниця, підковки, гребінці з маком, повидлом (масою 100-200 г), аматорські вироби та ін. Споживання хлібних виробів згідно з фізіологічними нормами повинно становити 123,5кг на людину на рік. Хлібна промисловість тішить нас величезним вибором виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29481
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29481.pdf Розмір : 6411284 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити