The Repository of VTEI
id: 29481
Title: Удосконалення технології виробництва здобних хлібобулочних виробів (за матеріалами «Немирівський комбінат коорпоративної промисловості», хлібозавод м. Немирів, Вінницька обл.»)
Authors: Гуменний В.
Keywords: хлібобулочні вироби, хліб, закваска, дріжджі, сіль
Date of publication: 2024-06-21 11:47:50
Last changes: 2024-06-21 11:47:50
Year of publication: 2024
Summary: Здобні хлібобулочні вироби містять за рецептурою більше 10% жиру, яєць, цукру (здоби): н-д, калачі, булочки-дрібниця, підковки, гребінці з маком, повидлом (масою 100-200 г), аматорські вироби та ін. Споживання хлібних виробів згідно з фізіологічними нормами повинно становити 123,5кг на людину на рік. Хлібна промисловість тішить нас величезним вибором виробів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29481
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29481.pdf Size : 6411284 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge