Репозиторій ВТЕІ
id: 29480
Назва: Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з рослинним наповнювачем (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.)
Автори: Грибан М.
Ключові слова: молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання
Дата публікації: 2024-06-21 11:38:43
Останні зміни: 2024-06-21 11:38:43
Рік видання: 2024
Аннотація: У світі постійно зростає попит на aльтернативні продукти харчування, які відповідають високим стандартам якості та безпеки. Одним із ключових напрямків цієї тенденції є розвиток рослинницьких аналогів традиційних молочних продуктів. У цьому контексті велике значення має виробництво м`якого сиру з рослинним наповнювачем, що поєднує в собі вишуканий смак та корисні властивості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29480
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29480.pdf Розмір : 4503612 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити