id: | 29480 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з рослинним наповнювачем (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.) |
Authors: | Грибан М. |
Keywords: | молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання |
Date of publication: | 2024-06-21 11:38:43 |
Last changes: | 2024-06-21 11:38:43 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У світі постійно зростає попит на aльтернативні продукти харчування, які відповідають високим стандартам якості та безпеки. Одним із ключових напрямків цієї тенденції є розвиток рослинницьких аналогів традиційних молочних продуктів. У цьому контексті велике значення має виробництво м`якого сиру з рослинним наповнювачем, що поєднує в собі вишуканий смак та корисні властивості. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29480 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29480.pdf Size : 4503612 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|