id: | 29479 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва авторських тортів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.») |
Автори: | Гребінна В. |
Ключові слова: | технологія, ремесло, крафт, авторський торт, масло |
Дата публікації: | 2024-06-20 09:55:59 |
Останні зміни: | 2024-06-20 09:55:59 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Кондитерська промисловість України характеризується широким асортиментом різноманітної продукції. Асортимент розширюється, якщо його застосовують в невеликих крафтових пекарнях за рахунок різноманітних інгредієнтів, матеріалів, гелів для декорування борошняних кондитерських виробів. Вироби розрізняються за смаковими, ароматичними ознаками, за функціональним призначенням. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29479 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29479.pdf Розмір : 7277761 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|