Репозиторій ВТЕІ
id: 29479
Назва: Розробка технології виробництва авторських тортів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.»)
Автори: Гребінна В.
Ключові слова: технологія, ремесло, крафт, авторський торт, масло
Дата публікації: 2024-06-20 09:55:59
Останні зміни: 2024-06-20 09:55:59
Рік видання: 2024
Аннотація: Кондитерська промисловість України характеризується широким асортиментом різноманітної продукції. Асортимент розширюється, якщо його застосовують в невеликих крафтових пекарнях за рахунок різноманітних інгредієнтів, матеріалів, гелів для декорування борошняних кондитерських виробів. Вироби розрізняються за смаковими, ароматичними ознаками, за функціональним призначенням.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29479
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29479.pdf Розмір : 7277761 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити