The Repository of VTEI
id: 29479
Title: Розробка технології виробництва авторських тортів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.»)
Authors: Гребінна В.
Keywords: технологія, ремесло, крафт, авторський торт, масло
Date of publication: 2024-06-20 09:55:59
Last changes: 2024-06-20 09:55:59
Year of publication: 2024
Summary: Кондитерська промисловість України характеризується широким асортиментом різноманітної продукції. Асортимент розширюється, якщо його застосовують в невеликих крафтових пекарнях за рахунок різноманітних інгредієнтів, матеріалів, гелів для декорування борошняних кондитерських виробів. Вироби розрізняються за смаковими, ароматичними ознаками, за функціональним призначенням.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29479
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29479.pdf Size : 7277761 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge