id: | 29478 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва дрібноштучних дріжджових виробів з використанням функціональних добавок (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кондратюк Іван Михайлович, пекарня, с. Уланів, Вінницька обл.») |
Автори: | Гінжалюк Н. |
Ключові слова: | технологія, хліб, споживання, рогалик, начинка |
Дата публікації: | 2024-06-20 09:53:46 |
Останні зміни: | 2024-06-20 09:53:46 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Хлібопекарська галузь, до складу якої входить і випікання дрібноштучних дріжджових виробів з використанням функціональних добавок характеризується великими масштабами виробництва та відіграє головну роль у харчовій промисловості України. Частка дрібноштучних дріжджових виробів у раціоні українського споживача складає 15%, тому можна сказати, що вироби є першочерговим продуктом. Хліб та дрібноштучних дріжджових виробів традиційно займають особливе місце в структурі українського використання. Ці продукти в Україні займають 40% загальної калорійності споживчого кошику українців. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29478 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29478.pdf Розмір : 5352276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|