Репозиторій ВТЕІ
id: 29478
Назва: Удосконалення технології виробництва дрібноштучних дріжджових виробів з використанням функціональних добавок (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кондратюк Іван Михайлович, пекарня, с. Уланів, Вінницька обл.»)
Автори: Гінжалюк Н.
Ключові слова: технологія, хліб, споживання, рогалик, начинка
Дата публікації: 2024-06-20 09:53:46
Останні зміни: 2024-06-20 09:53:46
Рік видання: 2024
Аннотація: Хлібопекарська галузь, до складу якої входить і випікання дрібноштучних дріжджових виробів з використанням функціональних добавок характеризується великими масштабами виробництва та відіграє головну роль у харчовій промисловості України. Частка дрібноштучних дріжджових виробів у раціоні українського споживача складає 15%, тому можна сказати, що вироби є першочерговим продуктом. Хліб та дрібноштучних дріжджових виробів традиційно займають особливе місце в структурі українського використання. Ці продукти в Україні займають 40% загальної калорійності споживчого кошику українців.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29478
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29478.pdf Розмір : 5352276 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити