Репозиторій ВТЕІ
id: 29477
Назва: Розробка технології виробництва розсільних сирів з коров’ячого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м.Вінниця»)
Автори: Бурлачук Є.
Ключові слова: молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання
Дата публікації: 2024-06-20 09:50:59
Останні зміни: 2024-06-20 09:50:59
Рік видання: 2024
Аннотація: Україна є однією з провідних країн виробників молока у світі та з показником близько 2% світового обсягу посідає 9 місце.У структурі валової продукції сільського господарства виробництво молока становить 10-11 відсотків (10,5% – 2017), для порівняння, загальний обсяг продукції тваринництва – 28%. Дані показники демонструють важливість молочної галузі.Сире молоко, що надходить на переробні молочні підприємства є основним сировинним компонентом для цілої низки базових продовольчих товарів, які споживаються населенням: масло, сухе молоко, сири, кисломолочна та цільномолочна продукція, дитяче харчування та інше.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29477
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29477.pdf Розмір : 5151668 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити