id: | 29477 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва розсільних сирів з коров’ячого молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м.Вінниця») |
Автори: | Бурлачук Є. |
Ключові слова: | молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання |
Дата публікації: | 2024-06-20 09:50:59 |
Останні зміни: | 2024-06-20 09:50:59 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Україна є однією з провідних країн виробників молока у світі та з показником близько 2% світового обсягу посідає 9 місце.У структурі валової продукції сільського господарства виробництво молока становить 10-11 відсотків (10,5% – 2017), для порівняння, загальний обсяг продукції тваринництва – 28%. Дані показники демонструють важливість молочної галузі.Сире молоко, що надходить на переробні молочні підприємства є основним сировинним компонентом для цілої низки базових продовольчих товарів, які споживаються населенням: масло, сухе молоко, сири, кисломолочна та цільномолочна продукція, дитяче харчування та інше. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29477 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29477.pdf Розмір : 5151668 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|