id: | 29476 |
---|---|
Назва: | Розроблення технології виробництва морозива молочно-овочевого (за матеріалами «Приватне підприємство «Еко-Молпродукт», с.Некрасове, Вінницька обл.) |
Автори: | Білостегнюк О. |
Ключові слова: | молоко, сировина, морозиво, наповнювач, інгредієнт |
Дата публікації: | 2024-06-19 17:15:02 |
Останні зміни: | 2024-06-19 17:15:02 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | В Україні масштабна модернізація молочної промисловості зайняла виробництво морозива наприкінці 90-років. Молочна промисловість є неймовірно важливою галуззю та займає одне з провідних місць в економіці держави. Згідно статистики близько 70-ти підприємств молочної промисловості виготовляють морозиво. Згідно класифікації промисловості молочні виробничі потужності підприємств розділяють на кілька виробничих секторів: завод по виробництву тваринного масла, завод продукції з незбираного молока, вершкового масла, молочних консервів, сиру, казеїну, завод з виробництва морозива та глибокої заморозки та іншого. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29476 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29476.pdf Розмір : 6124976 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|