| id: | 29476 | 
|---|---|
| Title: | Розроблення технології виробництва морозива молочно-овочевого (за матеріалами «Приватне підприємство «Еко-Молпродукт», с.Некрасове, Вінницька обл.) | 
| Authors: | Білостегнюк О. | 
| Keywords: | молоко, сировина, морозиво, наповнювач, інгредієнт | 
| Date of publication: | 2024-06-19 17:15:02 | 
| Last changes: | 2024-06-19 17:15:02 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | В Україні масштабна модернізація молочної промисловості зайняла виробництво морозива наприкінці 90-років. Молочна промисловість є неймовірно важливою галуззю та займає одне з провідних місць в економіці держави. Згідно статистики близько 70-ти підприємств молочної промисловості виготовляють морозиво. Згідно класифікації промисловості молочні виробничі потужності підприємств розділяють на кілька виробничих секторів: завод по виробництву тваринного масла, завод продукції з незбираного молока, вершкового масла, молочних консервів, сиру, казеїну, завод з виробництва морозива та глибокої заморозки та іншого. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29476 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29476.pdf Size : 6124976 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |