The Repository of VTEI
id: 29476
Title: Розроблення технології виробництва морозива молочно-овочевого (за матеріалами «Приватне підприємство «Еко-Молпродукт», с.Некрасове, Вінницька обл.)
Authors: Білостегнюк О.
Keywords: молоко, сировина, морозиво, наповнювач, інгредієнт
Date of publication: 2024-06-19 17:15:02
Last changes: 2024-06-19 17:15:02
Year of publication: 2024
Summary: В Україні масштабна модернізація молочної промисловості зайняла виробництво морозива наприкінці 90-років. Молочна промисловість є неймовірно важливою галуззю та займає одне з провідних місць в економіці держави. Згідно статистики близько 70-ти підприємств молочної промисловості виготовляють морозиво. Згідно класифікації промисловості молочні виробничі потужності підприємств розділяють на кілька виробничих секторів: завод по виробництву тваринного масла, завод продукції з незбираного молока, вершкового масла, молочних консервів, сиру, казеїну, завод з виробництва морозива та глибокої заморозки та іншого.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29476
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29476.pdf Size : 6124976 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge