| id: | 29475 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва айрану з використанням нових видів заквасок прямого внесення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м.Баранівка, Житомирська обл.») |
| Автори: | Бенедисюк І. |
| Ключові слова: | сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, заправка, консервування, анабіоз, технологія |
| Дата публікації: | 2024-06-19 17:10:48 |
| Останні зміни: | 2024-06-19 17:10:48 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | В Україні основне завдання молочних підприємств полягає в виготовленні якісних кисломолочних продуктів. Для приготування кисломолочних продуктів використовують симбіотичні закваски різних штамів. До рецептурного складу цих продуктів можуть входити також додаткові інгредієнти, а саме згущувачі, стабілізатори, консерванти тощо. Кисломолочні продукти виробляють із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій чи симбіотичних заквасок прямого внесення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29475 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29475.pdf Розмір : 4888735 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |