Репозиторій ВТЕІ
id: 29475
Назва: Удосконалення технології виробництва айрану з використанням нових видів заквасок прямого внесення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м.Баранівка, Житомирська обл.»)
Автори: Бенедисюк І.
Ключові слова: сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, заправка, консервування, анабіоз, технологія
Дата публікації: 2024-06-19 17:10:48
Останні зміни: 2024-06-19 17:10:48
Рік видання: 2024
Аннотація: В Україні основне завдання молочних підприємств полягає в виготовленні якісних кисломолочних продуктів. Для приготування кисломолочних продуктів використовують симбіотичні закваски різних штамів. До рецептурного складу цих продуктів можуть входити також додаткові інгредієнти, а саме згущувачі, стабілізатори, консерванти тощо. Кисломолочні продукти виробляють із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій чи симбіотичних заквасок прямого внесення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29475
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29475.pdf Розмір : 4888735 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити