The Repository of VTEI
id: 29475
Title: Удосконалення технології виробництва айрану з використанням нових видів заквасок прямого внесення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м.Баранівка, Житомирська обл.»)
Authors: Бенедисюк І.
Keywords: сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, заправка, консервування, анабіоз, технологія
Date of publication: 2024-06-19 17:10:48
Last changes: 2024-06-19 17:10:48
Year of publication: 2024
Summary: В Україні основне завдання молочних підприємств полягає в виготовленні якісних кисломолочних продуктів. Для приготування кисломолочних продуктів використовують симбіотичні закваски різних штамів. До рецептурного складу цих продуктів можуть входити також додаткові інгредієнти, а саме згущувачі, стабілізатори, консерванти тощо. Кисломолочні продукти виробляють із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій чи симбіотичних заквасок прямого внесення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29475
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29475.pdf Size : 4888735 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge