| id: | 29475 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва айрану з використанням нових видів заквасок прямого внесення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк», м.Баранівка, Житомирська обл.») | 
| Authors: | Бенедисюк І. | 
| Keywords: | сировина, молоко, знежирене молоко, згущення, фруктоза, заправка, консервування, анабіоз, технологія | 
| Date of publication: | 2024-06-19 17:10:48 | 
| Last changes: | 2024-06-19 17:10:48 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | В Україні основне завдання молочних підприємств полягає в виготовленні якісних кисломолочних продуктів. Для приготування кисломолочних продуктів використовують симбіотичні закваски різних штамів. До рецептурного складу цих продуктів можуть входити також додаткові інгредієнти, а саме згущувачі, стабілізатори, консерванти тощо. Кисломолочні продукти виробляють із застосуванням заквасок на чистих культурах молочнокислих бактерій чи симбіотичних заквасок прямого внесення. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29475 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29475.pdf Size : 4888735 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |