id: | 29473 |
---|---|
Назва: | Ресторанна справа = Restaurant business |
Автори: | Мазуркевич І.О., Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, класифікація ЗРГ, наукові дослідження |
Дата публікації: | 2024-06-19 17:04:51 |
Останні зміни: | 2024-06-19 17:04:51 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Мета курсової роботи – закріплення здобувачами вищої освіти знань, отриманих при вивченні дисципліни «Ресторанна справа», надбання навичок самостійного вирішення практичних ситуацій. У процесі виконання курсової роботи здобувачі вищої освіти повинні навчитися орієнтуватися у комплексі питань опанованої дисципліни, а також визначити її взаємозв’язок з іншими дисциплінами і кваліфікаційною роботою. Виконання курсової роботи є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє співставити теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрямки покращення діяльності окремих ланок і підприємства в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29473 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до напис. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29473.pdf Розмір : 418456 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|