Репозиторій ВТЕІ
id: 29473
Назва: Ресторанна справа = Restaurant business
Автори: Мазуркевич І.О., Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, класифікація ЗРГ, наукові дослідження
Дата публікації: 2024-06-19 17:04:51
Останні зміни: 2024-06-19 17:04:51
Рік видання: 2023
Аннотація: Мета курсової роботи – закріплення здобувачами вищої освіти знань, отриманих при вивченні дисципліни «Ресторанна справа», надбання навичок самостійного вирішення практичних ситуацій. У процесі виконання курсової роботи здобувачі вищої освіти повинні навчитися орієнтуватися у комплексі питань опанованої дисципліни, а також визначити її взаємозв’язок з іншими дисциплінами і кваліфікаційною роботою. Виконання курсової роботи є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє співставити теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрямки покращення діяльності окремих ланок і підприємства в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29473
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до напис. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29473.pdf Розмір : 418456 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити