The Repository of VTEI
id: 29473
Title: Ресторанна справа = Restaurant business
Authors: Мазуркевич І.О., Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, класифікація ЗРГ, наукові дослідження
Date of publication: 2024-06-19 17:04:51
Last changes: 2024-06-19 17:04:51
Year of publication: 2023
Summary: Мета курсової роботи – закріплення здобувачами вищої освіти знань, отриманих при вивченні дисципліни «Ресторанна справа», надбання навичок самостійного вирішення практичних ситуацій. У процесі виконання курсової роботи здобувачі вищої освіти повинні навчитися орієнтуватися у комплексі питань опанованої дисципліни, а також визначити її взаємозв’язок з іншими дисциплінами і кваліфікаційною роботою. Виконання курсової роботи є однією з ефективних форм навчання, яка дозволяє співставити теорію з практикою, критично проаналізувати стан справ у конкретному закладі ресторанного господарства, визначити напрямки покращення діяльності окремих ланок і підприємства в цілому. Робота, як правило, виконується на практичному матеріалі і містить елементи наукових досліджень.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29473
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до напис. курс. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 28 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29473.pdf Size : 418456 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge