Репозиторій ВТЕІ
id: 29470
Назва: Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food»)
Автори: Терешко М.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингове обслуговування, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, послуги, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-06-19 10:24:42
Останні зміни: 2024-06-19 10:24:42
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито зміст поняття кейтерингу та основних його видів. Розкрито теоретико-методичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Проведено оцінку та аналіз діяльності кейтерингової компанії «Mama Food». Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного закладу. Розкрито процес надання кейтерингових послуг у кейтеринговій компанії «Mama Food». Запропонувано шляхи покращення кейтерингових послуг та розроблено пропозиції щодо підвищення рівня конкурентоспроможності, використовуючи кейтерингове обслуговування.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29470
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29470.pdf Розмір : 5404090 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити