| id: | 29470 |
|---|---|
| Назва: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food») |
| Автори: | Терешко М. |
| Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингове обслуговування, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, послуги, індустрія гостинності |
| Дата публікації: | 2024-06-19 10:24:42 |
| Останні зміни: | 2024-06-19 10:24:42 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст поняття кейтерингу та основних його видів. Розкрито теоретико-методичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Проведено оцінку та аналіз діяльності кейтерингової компанії «Mama Food». Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного закладу. Розкрито процес надання кейтерингових послуг у кейтеринговій компанії «Mama Food». Запропонувано шляхи покращення кейтерингових послуг та розроблено пропозиції щодо підвищення рівня конкурентоспроможності, використовуючи кейтерингове обслуговування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29470 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29470.pdf Розмір : 5404090 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |