| id: | 29470 |
|---|---|
| Title: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food») |
| Authors: | Терешко М. |
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингове обслуговування, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, послуги, індустрія гостинності |
| Date of publication: | 2024-06-19 10:24:42 |
| Last changes: | 2024-06-19 10:24:42 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст поняття кейтерингу та основних його видів. Розкрито теоретико-методичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Проведено оцінку та аналіз діяльності кейтерингової компанії «Mama Food». Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного закладу. Розкрито процес надання кейтерингових послуг у кейтеринговій компанії «Mama Food». Запропонувано шляхи покращення кейтерингових послуг та розроблено пропозиції щодо підвищення рівня конкурентоспроможності, використовуючи кейтерингове обслуговування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29470 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29470.pdf Size : 5404090 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |