The Repository of VTEI
id: 29467
Title: Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin»)
Authors: Третяк В.
Keywords: соціальні мережі, просування ресторанних послуг, ресторан, індустрія гостинності
Date of publication: 2024-06-19 10:19:00
Last changes: 2024-06-19 10:19:00
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність соціальних медіа, їх переваги і недоліки. Визначено стратегію просування закладу ресторанного господарства у соціальних мережах. Охарактеризовано особливості просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах. Проаналізовано господарську діяльності досліджуваного закладу. Розкрито методи просування та проаналізовано діяльність ресторану «Red Zeppeling» в соціальній мережі Інстаграм. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення методів просування ресторанних послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29467
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29467.pdf Size : 5398485 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge