id: | 29465 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва глазурованого сиру з фруктовим наповнювачем (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.») |
Автори: | Прибилович В.І. |
Ключові слова: | глазурований сирок, айва, журавлина, виробництво, удосконалення |
Дата публікації: | 2024-06-19 10:15:24 |
Останні зміни: | 2024-06-19 10:15:24 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | В даний час в харчовій промисловості України все більше уваги приділяється створенню харчових продуктів, що забезпечують фізіологічну потребу в життєвоважливих макро- і мікронутрієнтів, а також харчових волокнах, які визнані необхідними компонентами харчування. Молочні продукти найбільш повно відповідають формулі раціонального харчування. Однак окремі цінні в харчовому відношенні нутрієнти або відсутні в їх складі або знаходяться в незначній кількості, так як вітамінна і мінеральна цінність молока значно коливається в залежності від сезону і пори року. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29465 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29465.pdf Розмір : 6121027 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|