id: | 29465 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва глазурованого сиру з фруктовим наповнювачем (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.») |
Authors: | Прибилович В.І. |
Keywords: | глазурований сирок, айва, журавлина, виробництво, удосконалення |
Date of publication: | 2024-06-19 10:15:24 |
Last changes: | 2024-06-19 10:15:24 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | В даний час в харчовій промисловості України все більше уваги приділяється створенню харчових продуктів, що забезпечують фізіологічну потребу в життєвоважливих макро- і мікронутрієнтів, а також харчових волокнах, які визнані необхідними компонентами харчування. Молочні продукти найбільш повно відповідають формулі раціонального харчування. Однак окремі цінні в харчовому відношенні нутрієнти або відсутні в їх складі або знаходяться в незначній кількості, так як вітамінна і мінеральна цінність молока значно коливається в залежності від сезону і пори року. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29465 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29465.pdf Size : 6121027 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|