The Repository of VTEI
id: 29465
Title: Удосконалення технології виробництва глазурованого сиру з фруктовим наповнювачем (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.»)
Authors: Прибилович В.І.
Keywords: глазурований сирок, айва, журавлина, виробництво, удосконалення
Date of publication: 2024-06-19 10:15:24
Last changes: 2024-06-19 10:15:24
Year of publication: 2024
Summary: В даний час в харчовій промисловості України все більше уваги приділяється створенню харчових продуктів, що забезпечують фізіологічну потребу в життєвоважливих макро- і мікронутрієнтів, а також харчових волокнах, які визнані необхідними компонентами харчування. Молочні продукти найбільш повно відповідають формулі раціонального харчування. Однак окремі цінні в харчовому відношенні нутрієнти або відсутні в їх складі або знаходяться в незначній кількості, так як вітамінна і мінеральна цінність молока значно коливається в залежності від сезону і пори року.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29465
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29465.pdf Size : 6121027 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge