| id: | 29464 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва двошарового желейного мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») | 
| Authors: | Малініч О. Л. | 
| Keywords: | мармелад, виробництво, удосконалення, гарбузове пюре, желатин | 
| Date of publication: | 2024-06-19 10:12:29 | 
| Last changes: | 2024-06-19 10:12:29 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Удосконалення існуючих технологій пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини є однією з актуальних проблем галузі. Згідно технології удосконалення отримуються нові продукти, розширяється асортимент з додаванням функціональних властивостей виробів. Запропоноване нами удосконалення двошарового мармеладу є однією з актуальних тем кондитерської галузі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29464 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29464.pdf Size : 5894718 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |