id: | 29464 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва двошарового желейного мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») |
Authors: | Малініч О.Л. |
Keywords: | мармелад, виробництво, удосконалення, гарбузове пюре, желатин |
Date of publication: | 2024-06-19 10:12:29 |
Last changes: | 2024-06-19 10:12:29 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Удосконалення існуючих технологій пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини є однією з актуальних проблем галузі. Згідно технології удосконалення отримуються нові продукти, розширяється асортимент з додаванням функціональних властивостей виробів. Запропоноване нами удосконалення двошарового мармеладу є однією з актуальних тем кондитерської галузі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29464 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29464.pdf Size : 5894718 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|