The Repository of VTEI
id: 29464
Title: Удосконалення технології виробництва двошарового желейного мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця»)
Authors: Малініч О.Л.
Keywords: мармелад, виробництво, удосконалення, гарбузове пюре, желатин
Date of publication: 2024-06-19 10:12:29
Last changes: 2024-06-19 10:12:29
Year of publication: 2024
Summary: Удосконалення існуючих технологій пастильно-мармеладних та желейних виробів з плодової сировини є однією з актуальних проблем галузі. Згідно технології удосконалення отримуються нові продукти, розширяється асортимент з додаванням функціональних властивостей виробів. Запропоноване нами удосконалення двошарового мармеладу є однією з актуальних тем кондитерської галузі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29464
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29464.pdf Size : 5894718 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge