id: | 29462 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва житнього хліба оздоровчого призначення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Бердичівський хлібозавод», м. Бердичів Житомирська обл.») |
Автори: | Курінна Д.С. |
Ключові слова: | виробництво, житній хліб, оздоровче харчування, пажитник, майоран |
Дата публікації: | 2024-06-19 10:04:00 |
Останні зміни: | 2024-06-19 10:04:00 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Хліб є одним із основним та невід’ємним продуктом харчування. Людина на добу споживає від 300 до 500 г хлібу, в залежності від різних факторів. В Україні кожного року виробляється близько 7 млн т хліба та хлібобулочних виробів. Проте щодня все більше набирає обертів тенденція споживання корисної їжі, а також їжі оздоровчого призначення, в тому числі й хліб оздоровчого призначення. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29462 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29462.pdf Розмір : 7286282 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|