Репозиторій ВТЕІ
id: 29462
Назва: Розробка технології виробництва житнього хліба оздоровчого призначення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Бердичівський хлібозавод», м. Бердичів Житомирська обл.»)
Автори: Курінна Д.С.
Ключові слова: виробництво, житній хліб, оздоровче харчування, пажитник, майоран
Дата публікації: 2024-06-19 10:04:00
Останні зміни: 2024-06-19 10:04:00
Рік видання: 2024
Аннотація: Хліб є одним із основним та невід’ємним продуктом харчування. Людина на добу споживає від 300 до 500 г хлібу, в залежності від різних факторів. В Україні кожного року виробляється близько 7 млн т хліба та хлібобулочних виробів. Проте щодня все більше набирає обертів тенденція споживання корисної їжі, а також їжі оздоровчого призначення, в тому числі й хліб оздоровчого призначення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29462
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29462.pdf Розмір : 7286282 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити