The Repository of VTEI
id: 29462
Title: Розробка технології виробництва житнього хліба оздоровчого призначення (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Бердичівський хлібозавод», м. Бердичів Житомирська обл.»)
Authors: Курінна Д.С.
Keywords: виробництво, житній хліб, оздоровче харчування, пажитник, майоран
Date of publication: 2024-06-19 10:04:00
Last changes: 2024-06-19 10:04:00
Year of publication: 2024
Summary: Хліб є одним із основним та невід’ємним продуктом харчування. Людина на добу споживає від 300 до 500 г хлібу, в залежності від різних факторів. В Україні кожного року виробляється близько 7 млн т хліба та хлібобулочних виробів. Проте щодня все більше набирає обертів тенденція споживання корисної їжі, а також їжі оздоровчого призначення, в тому числі й хліб оздоровчого призначення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29462
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29462.pdf Size : 7286282 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge