| id: | 29461 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва варено-копченої ковбаси з використанням сиру твердого (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.») |
| Автори: | Ковальчук Б. О. |
| Ключові слова: | сир Мааздам, виробництво, удосконалення, технології, ковбасні вироби |
| Дата публікації: | 2024-06-19 10:01:54 |
| Останні зміни: | 2024-06-19 10:01:54 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | М’ясопереробна промисловість відіграє важливу роль у вирішенні продовольчої безпеки України, забезпечуючи споживачів м’ясом та м’ясними продуктами. М’ясопереробна галузь на сьогодні знаходиться в складній ситуації. Основна проблема сьогодні – низька купівельна спроможність населення. Низький попит на м’ясну продукцію призводить до того, що пропозиція цієї продукції постійно скорочується. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29461 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29461.pdf Розмір : 5887976 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |