Репозиторій ВТЕІ
id: 29461
Назва: Удосконалення технології виробництва варено-копченої ковбаси з використанням сиру твердого (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.»)
Автори: Ковальчук Б.О.
Ключові слова: сир Мааздам, виробництво, удосконалення, технології, ковбасні вироби
Дата публікації: 2024-06-19 10:01:54
Останні зміни: 2024-06-19 10:01:54
Рік видання: 2024
Аннотація: М’ясопереробна промисловість відіграє важливу роль у вирішенні продовольчої безпеки України, забезпечуючи споживачів м’ясом та м’ясними продуктами. М’ясопереробна галузь на сьогодні знаходиться в складній ситуації. Основна проблема сьогодні – низька купівельна спроможність населення. Низький попит на м’ясну продукцію призводить до того, що пропозиція цієї продукції постійно скорочується.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29461
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29461.pdf Розмір : 5887976 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити