id: | 29461 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва варено-копченої ковбаси з використанням сиру твердого (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.») |
Authors: | Ковальчук Б.О. |
Keywords: | сир Мааздам, виробництво, удосконалення, технології, ковбасні вироби |
Date of publication: | 2024-06-19 10:01:54 |
Last changes: | 2024-06-19 10:01:54 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | М’ясопереробна промисловість відіграє важливу роль у вирішенні продовольчої безпеки України, забезпечуючи споживачів м’ясом та м’ясними продуктами. М’ясопереробна галузь на сьогодні знаходиться в складній ситуації. Основна проблема сьогодні – низька купівельна спроможність населення. Низький попит на м’ясну продукцію призводить до того, що пропозиція цієї продукції постійно скорочується. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29461 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29461.pdf Size : 5887976 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|