id: | 29460 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва шоколадно–кокосового пирога (за матеріалами «Фізична особа підприємець – Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ») |
Автори: | Калінчук А.С. |
Ключові слова: | удосконалення, пиріг, кокос, веганство, виробництво |
Дата публікації: | 2024-06-19 09:56:51 |
Останні зміни: | 2024-06-19 09:56:51 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Виробництво кондитерських виробів завжди було високорентабельним та входило в десятку основних бюджетоутворюючих галузей. Даний бізнес є одним з найбільш прибуткових саме тому, до кондитерських підприємств України виявляють підвищений інтерес як іноземні, так і вітчизняні інвестори. Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживають майже всі українці. Кондитерська продукція значно відрізняються між собою за складом і споживчими властивостями. Вони є значною частиною раціону харчування людини та користуються стабільним попитом, завдяки вишуканим смаковим властивостям. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29460 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29460.pdf Розмір : 5568172 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|