Репозиторій ВТЕІ
id: 29460
Назва: Удосконалення технології виробництва шоколадно–кокосового пирога (за матеріалами «Фізична особа підприємець – Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ»)
Автори: Калінчук А.С.
Ключові слова: удосконалення, пиріг, кокос, веганство, виробництво
Дата публікації: 2024-06-19 09:56:51
Останні зміни: 2024-06-19 09:56:51
Рік видання: 2024
Аннотація: Виробництво кондитерських виробів завжди було високорентабельним та входило в десятку основних бюджетоутворюючих галузей. Даний бізнес є одним з найбільш прибуткових саме тому, до кондитерських підприємств України виявляють підвищений інтерес як іноземні, так і вітчизняні інвестори. Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживають майже всі українці. Кондитерська продукція значно відрізняються між собою за складом і споживчими властивостями. Вони є значною частиною раціону харчування людини та користуються стабільним попитом, завдяки вишуканим смаковим властивостям.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29460
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29460.pdf Розмір : 5568172 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити