| id: | 29460 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва шоколадно–кокосового пирога (за матеріалами «Фізична особа підприємець – Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ») | 
| Authors: | Калінчук А. С. | 
| Keywords: | удосконалення, пиріг, кокос, веганство, виробництво | 
| Date of publication: | 2024-06-19 09:56:51 | 
| Last changes: | 2024-06-19 09:56:51 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Виробництво кондитерських виробів завжди було високорентабельним та входило в десятку основних бюджетоутворюючих галузей. Даний бізнес є одним з найбільш прибуткових саме тому, до кондитерських підприємств України виявляють підвищений інтерес як іноземні, так і вітчизняні інвестори. Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживають майже всі українці. Кондитерська продукція значно відрізняються між собою за складом і споживчими властивостями. Вони є значною частиною раціону харчування людини та користуються стабільним попитом, завдяки вишуканим смаковим властивостям. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29460 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29460.pdf Size : 5568172 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |