The Repository of VTEI
id: 29460
Title: Удосконалення технології виробництва шоколадно–кокосового пирога (за матеріалами «Фізична особа підприємець – Колос Валерій Дмитрович, пекарня «Василеві пироги», м. Київ»)
Authors: Калінчук А.С.
Keywords: удосконалення, пиріг, кокос, веганство, виробництво
Date of publication: 2024-06-19 09:56:51
Last changes: 2024-06-19 09:56:51
Year of publication: 2024
Summary: Виробництво кондитерських виробів завжди було високорентабельним та входило в десятку основних бюджетоутворюючих галузей. Даний бізнес є одним з найбільш прибуткових саме тому, до кондитерських підприємств України виявляють підвищений інтерес як іноземні, так і вітчизняні інвестори. Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживають майже всі українці. Кондитерська продукція значно відрізняються між собою за складом і споживчими властивостями. Вони є значною частиною раціону харчування людини та користуються стабільним попитом, завдяки вишуканим смаковим властивостям.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29460
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29460.pdf Size : 5568172 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge