| id: | 29459 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва бубликів (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницькхліб», м. Хмельницький») |
| Автори: | Громова А.С. |
| Ключові слова: | бублики, виробництво, удосконалення, амарантове борошно, кардамон |
| Дата публікації: | 2024-06-19 09:54:30 |
| Останні зміни: | 2024-06-19 09:54:30 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | У харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об`єм виробництва складає хліб з житнього борошна змішаного валяння - 60%, з сортової пшеничного борошна - 24, булочні, і здобні вироби - 13, бубличні і сухарні -3%. Особливу групу хлібобулочних виробів, що відрізняється складом, властивостями, технологією виробництва та умовами зберігання, становлять бубличні вироби (бублики, сушки, баранки, а також соломка та хлібні палички). Вони відрізняються низькою вологістю (до 19%) та здатні довго зберігатися (окрім бубликів), тому до певної міри вони є хлібними консервами. Сушки і бублики відносяться до окремої категорії хлібобулочної продукції - бубличних виробів. З точки зору споживача основною якістю подібної продукції є їх тривалий термін зберігання, який значно більше, ніж у звичайного хліба. До даної категорії відносяться також і бублики, але вони в даний час практично відсутні в роздрібній торгівлі. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29459 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29459.pdf Розмір : 6146992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |