Репозиторій ВТЕІ
id: 29459
Назва: Удосконалення технології виробництва бубликів (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницькхліб», м. Хмельницький»)
Автори: Громова А.С.
Ключові слова: бублики, виробництво, удосконалення, амарантове борошно, кардамон
Дата публікації: 2024-06-19 09:54:30
Останні зміни: 2024-06-19 09:54:30
Рік видання: 2024
Аннотація: У харчовій промисловості хлібопечення є основною галуззю. Основний об`єм виробництва складає хліб з житнього борошна змішаного валяння - 60%, з сортової пшеничного борошна - 24, булочні, і здобні вироби - 13, бубличні і сухарні -3%. Особливу групу хлібобулочних виробів, що відрізняється складом, властивостями, технологією виробництва та умовами зберігання, становлять бубличні вироби (бублики, сушки, баранки, а також соломка та хлібні палички). Вони відрізняються низькою вологістю (до 19%) та здатні довго зберігатися (окрім бубликів), тому до певної міри вони є хлібними консервами. Сушки і бублики відносяться до окремої категорії хлібобулочної продукції - бубличних виробів. З точки зору споживача основною якістю подібної продукції є їх тривалий термін зберігання, який значно більше, ніж у звичайного хліба. До даної категорії відносяться також і бублики, але вони в даний час практично відсутні в роздрібній торгівлі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29459
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29459.pdf Розмір : 6146992 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити