Репозиторій ВТЕІ
id: 29458
Назва: Удосконалення технології виробництва зефіру із використанням локальної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця»)
Автори: Бондаренко М.В.
Ключові слова: зефір, локальна сировина, виробництво, обладнання, аронія або горобина чорноплідна
Дата публікації: 2024-06-19 09:52:18
Останні зміни: 2024-06-19 09:52:18
Рік видання: 2024
Аннотація: Темп життя сучасної людини і стрімке погіршення екологічної ситуації Україні та світі спонукає індустрію до розроблення харчових продуктів нового покоління з використанням як традиційних, так і нетрадиційних сировинних інгредієнтів. Для повноцінної та злагодженої роботи всього організму людини, необхідно збагачувати раціон продуктами, що багаті біологічно-активними речовинами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29458
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29458.pdf Розмір : 6845451 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити