| id: | 29458 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва зефіру із використанням локальної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») | 
| Authors: | Бондаренко М.В. | 
| Keywords: | зефір, локальна сировина, виробництво, обладнання, аронія або горобина чорноплідна | 
| Date of publication: | 2024-06-19 09:52:18 | 
| Last changes: | 2024-06-19 09:52:18 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Темп життя сучасної людини і стрімке погіршення екологічної ситуації Україні та світі спонукає індустрію до розроблення харчових продуктів нового покоління з використанням як традиційних, так і нетрадиційних сировинних інгредієнтів. Для повноцінної та злагодженої роботи всього організму людини, необхідно збагачувати раціон продуктами, що багаті біологічно-активними речовинами. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29458 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29458.pdf Size : 6845451 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |