id: | 29458 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва зефіру із використанням локальної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця») |
Authors: | Бондаренко М.В. |
Keywords: | зефір, локальна сировина, виробництво, обладнання, аронія або горобина чорноплідна |
Date of publication: | 2024-06-19 09:52:18 |
Last changes: | 2024-06-19 09:52:18 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Темп життя сучасної людини і стрімке погіршення екологічної ситуації Україні та світі спонукає індустрію до розроблення харчових продуктів нового покоління з використанням як традиційних, так і нетрадиційних сировинних інгредієнтів. Для повноцінної та злагодженої роботи всього організму людини, необхідно збагачувати раціон продуктами, що багаті біологічно-активними речовинами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29458 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29458.pdf Size : 6845451 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|