id: | 29455 |
---|---|
Назва: | Формування іміджу закладів ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив») |
Автори: | Захаревич С. |
Ключові слова: | імідж, формування іміджу, методи оцінки іміджу, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2024-06-18 14:16:25 |
Останні зміни: | 2024-06-18 14:16:25 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність поняття імідж підприємств та досліджено зарубіжний досвід формування іміджу в закладах ресторанного господарства. Проаналізовано етапи формування іміджу та охарактеризовано методи його оцінки. Проведено аналіз організаційно-економічної діяльності закладу ресторанного господарства кафе-бару «Білий налив». Проаналізувано та проведено оцінку іміджу у досліджуваному закладі. Визначено напрями забезпечення ефективності використання іміджу кафе-бару «Білий налив». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29455 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29455.pdf Розмір : 5187605 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|