Репозиторій ВТЕІ
id: 29454
Назва: Впровадження екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка»)
Автори: Волошин О.
Ключові слова: інновації, екологічні інновації, екологізація, заклади ресторанного господарства, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-06-18 14:13:47
Останні зміни: 2024-06-18 14:13:47
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та зміст екологічних інновацій в індустрії гостинності. Охарактеризовано зарубіжний досвід використання екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства. Досліджено застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства України. Проаналізовано господарську та фінансову діяльність ресторану «Лезгинка». Запропоновано шляхи впровадження екологічних інновацій у діяльність та охарактеризовано ефективність застосування екологічних інновацій у ресторані «Лезгинка».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29454
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29454.pdf Розмір : 5488190 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити