id: | 29454 |
---|---|
Title: | Впровадження екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка») |
Authors: | Волошин О. |
Keywords: | інновації, екологічні інновації, екологізація, заклади ресторанного господарства, індустрія гостинності |
Date of publication: | 2024-06-18 14:13:47 |
Last changes: | 2024-06-18 14:13:47 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та зміст екологічних інновацій в індустрії гостинності. Охарактеризовано зарубіжний досвід використання екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства. Досліджено застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства України. Проаналізовано господарську та фінансову діяльність ресторану «Лезгинка». Запропоновано шляхи впровадження екологічних інновацій у діяльність та охарактеризовано ефективність застосування екологічних інновацій у ресторані «Лезгинка». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29454 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29454.pdf Size : 5488190 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|