The Repository of VTEI
id: 29454
Title: Впровадження екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка»)
Authors: Волошин О.
Keywords: інновації, екологічні інновації, екологізація, заклади ресторанного господарства, індустрія гостинності
Date of publication: 2024-06-18 14:13:47
Last changes: 2024-06-18 14:13:47
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито сутність та зміст екологічних інновацій в індустрії гостинності. Охарактеризовано зарубіжний досвід використання екологічних інновацій в закладах ресторанного господарства. Досліджено застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства України. Проаналізовано господарську та фінансову діяльність ресторану «Лезгинка». Запропоновано шляхи впровадження екологічних інновацій у діяльність та охарактеризовано ефективність застосування екологічних інновацій у ресторані «Лезгинка».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29454
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29454.pdf Size : 5488190 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge