Репозиторій ВТЕІ
id: 29445
Назва: Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства м. Вінниці з національною кухнею (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кулик Ірина Павлівна, кафе «Мандрівник», м. Вінниця»)
Автори: Іпатова Д.
Ключові слова: заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство, національна кухня, етнічна кухня, ресторани
Дата публікації: 2024-06-18 12:48:25
Останні зміни: 2024-06-18 12:48:25
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту національної кухні та вивчення перспектив розвитку закладів ресторанного господарства, що на ній спеціалізуються, у м. Вінниці.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29445
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29445.pdf Розмір : 5282871 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити