id: | 29445 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства м. Вінниці з національною кухнею (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кулик Ірина Павлівна, кафе «Мандрівник», м. Вінниця») |
Автори: | Іпатова Д. |
Ключові слова: | заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство, національна кухня, етнічна кухня, ресторани |
Дата публікації: | 2024-06-18 12:48:25 |
Останні зміни: | 2024-06-18 12:48:25 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту національної кухні та вивчення перспектив розвитку закладів ресторанного господарства, що на ній спеціалізуються, у м. Вінниці. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29445 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29445.pdf Розмір : 5282871 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|