The Repository of VTEI
id: 29445
Title: Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства м. Вінниці з національною кухнею (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кулик Ірина Павлівна, кафе «Мандрівник», м. Вінниця»)
Authors: Іпатова Д.
Keywords: заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство, національна кухня, етнічна кухня, ресторани
Date of publication: 2024-06-18 12:48:25
Last changes: 2024-06-18 12:48:25
Year of publication: 2024
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження змісту національної кухні та вивчення перспектив розвитку закладів ресторанного господарства, що на ній спеціалізуються, у м. Вінниці.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29445
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29445.pdf Size : 5282871 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge