Репозиторій ВТЕІ
id: 29439
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Вінниці (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ушаков Михайло Григорович, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця»)
Автори: Семенюк Д.
Ключові слова: конкурентоспроможність кав'ярень, ринок ресторанних послуг, кав'ярні, ресторанні послуги, конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства
Дата публікації: 2024-06-18 12:26:56
Останні зміни: 2024-06-18 12:26:56
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку закладів ресторанного господарства в умовах сьогоденних викликів та визначення шляхів її підвищення.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29439
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29439.pdf Розмір : 4874597 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити