id: | 29439 |
---|---|
Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Вінниці (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ушаков Михайло Григорович, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця») |
Authors: | Семенюк Д. |
Keywords: | конкурентоспроможність кав'ярень, ринок ресторанних послуг, кав'ярні, ресторанні послуги, конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства |
Date of publication: | 2024-06-18 12:26:56 |
Last changes: | 2024-06-18 12:26:56 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку закладів ресторанного господарства в умовах сьогоденних викликів та визначення шляхів її підвищення. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29439 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29439.pdf Size : 4874597 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|