| id: | 29439 |
|---|---|
| Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Вінниці (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ушаков Михайло Григорович, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця») |
| Authors: | Семенюк Д. |
| Keywords: | конкурентоспроможність кав'ярень, ринок ресторанних послуг, кав'ярні, ресторанні послуги, конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2024-06-18 12:26:56 |
| Last changes: | 2024-06-18 12:26:56 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку закладів ресторанного господарства в умовах сьогоденних викликів та визначення шляхів її підвищення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29439 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29439.pdf Size : 4874597 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |