id: | 29438 |
---|---|
Назва: | Перспективи впровадження страв української кухні в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткаченко Аліна Валеріївна, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця») |
Автори: | Ткаченко А. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, заклади ресторанного господарства, українська кухня, етнічна кухня, страви української кухні, харчування у закладах ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2024-06-18 11:27:43 |
Останні зміни: | 2024-06-18 11:27:43 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження діяльності закладів ресторанного господарства з українською кухнею та розроблення пропозицій до ресторану «Red Zeppelin» щодо впровадження в нього відповідних страв. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29438 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29438.pdf Розмір : 3899305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|