Репозиторій ВТЕІ
id: 29438
Назва: Перспективи впровадження страв української кухні в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткаченко Аліна Валеріївна, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця»)
Автори: Ткаченко А.
Ключові слова: ресторанне господарство, заклади ресторанного господарства, українська кухня, етнічна кухня, страви української кухні, харчування у закладах ресторанного господарства
Дата публікації: 2024-06-18 11:27:43
Останні зміни: 2024-06-18 11:27:43
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження діяльності закладів ресторанного господарства з українською кухнею та розроблення пропозицій до ресторану «Red Zeppelin» щодо впровадження в нього відповідних страв.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29438
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29438.pdf Розмір : 3899305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити