| id: | 29438 | 
|---|---|
| Title: | Перспективи впровадження страв української кухні в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткаченко Аліна Валеріївна, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця») | 
| Authors: | Ткаченко А. | 
| Keywords: | ресторанне господарство, заклади ресторанного господарства, українська кухня, етнічна кухня, страви української кухні, харчування у закладах ресторанного господарства | 
| Date of publication: | 2024-06-18 11:27:43 | 
| Last changes: | 2024-06-18 11:27:43 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження діяльності закладів ресторанного господарства з українською кухнею та розроблення пропозицій до ресторану «Red Zeppelin» щодо впровадження в нього відповідних страв. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29438 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29438.pdf Size : 3899305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |