id: | 29438 |
---|---|
Title: | Перспективи впровадження страв української кухні в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ткаченко Аліна Валеріївна, ресторан «Red Zeppelin», м. Вінниця») |
Authors: | Ткаченко А. |
Keywords: | ресторанне господарство, заклади ресторанного господарства, українська кухня, етнічна кухня, страви української кухні, харчування у закладах ресторанного господарства |
Date of publication: | 2024-06-18 11:27:43 |
Last changes: | 2024-06-18 11:27:43 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є дослідження діяльності закладів ресторанного господарства з українською кухнею та розроблення пропозицій до ресторану «Red Zeppelin» щодо впровадження в нього відповідних страв. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29438 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29438.pdf Size : 3899305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|