| id: | 29437 |
|---|---|
| Назва: | Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Собко Марина Русланівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця») |
| Автори: | Шевчук К. |
| Ключові слова: | розвиток концептуальних закладів, заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2024-06-18 11:23:34 |
| Останні зміни: | 2024-06-18 11:23:34 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є аналіз перспектив розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства та розроблення заходів щодо вдосконалення кафе «Ні пуху, ні пера» як концептуального закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29437 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29437.pdf Розмір : 4984677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |