Репозиторій ВТЕІ
id: 29437
Назва: Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Собко Марина Русланівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця»)
Автори: Шевчук К.
Ключові слова: розвиток концептуальних закладів, заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство
Дата публікації: 2024-06-18 11:23:34
Останні зміни: 2024-06-18 11:23:34
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є аналіз перспектив розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства та розроблення заходів щодо вдосконалення кафе «Ні пуху, ні пера» як концептуального закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29437
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29437.pdf Розмір : 4984677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити