The Repository of VTEI
id: 29437
Title: Перспективи розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Собко Марина Русланівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця»)
Authors: Шевчук К.
Keywords: розвиток концептуальних закладів, заклади ресторанного господарства, ресторанне господарство
Date of publication: 2024-06-18 11:23:34
Last changes: 2024-06-18 11:23:34
Year of publication: 2024
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є аналіз перспектив розвитку концептуальних закладів ресторанного господарства та розроблення заходів щодо вдосконалення кафе «Ні пуху, ні пера» як концептуального закладу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29437
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29437.pdf Size : 4984677 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge