id: | 29415 |
---|---|
Назва: | Впровадження інструментів HR менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватний підприємець Жуйко Михайло Володимирович, ресторан «Soprano», м. Вінниця») |
Автори: | Титко Д. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, HR менеджмент, ефективність, інновації, ресторан «Soprano» |
Дата публікації: | 2024-06-17 15:04:50 |
Останні зміни: | 2024-06-17 15:04:50 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У роботі досліджено сутність інноваційного HR менеджменту у ресторанному бізнесі; охарактеризовано інструменти HR менеджменту у ресторанному бізнесі; досліджено організаційно-економічну характеристику закладу; оцінено систему управління в закладі ресторанного господарства; впроваджено інструменти HR менеджменту у ресторані «Soprano»; здійснено розрахунок ефективності впровадження інструментів HR менеджменту у ресторані «Soprano». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29415 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29415.pdf Розмір : 4272938 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|