Репозиторій ВТЕІ
id: 29415
Назва: Впровадження інструментів HR менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватний підприємець Жуйко Михайло Володимирович, ресторан «Soprano», м. Вінниця»)
Автори: Титко Д.
Ключові слова: ресторанний бізнес, HR менеджмент, ефективність, інновації, ресторан «Soprano»
Дата публікації: 2024-06-17 15:04:50
Останні зміни: 2024-06-17 15:04:50
Рік видання: 2024
Аннотація: У роботі досліджено сутність інноваційного HR менеджменту у ресторанному бізнесі; охарактеризовано інструменти HR менеджменту у ресторанному бізнесі; досліджено організаційно-економічну характеристику закладу; оцінено систему управління в закладі ресторанного господарства; впроваджено інструменти HR менеджменту у ресторані «Soprano»; здійснено розрахунок ефективності впровадження інструментів HR менеджменту у ресторані «Soprano».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29415
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29415.pdf Розмір : 4272938 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити