id: | 29411 |
---|---|
Назва: | Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Вінниця (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця) |
Автори: | Кравчук Ю. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, сервіс, новітні тенденції, обслуговування, інноваційні форми |
Дата публікації: | 2024-06-17 14:54:10 |
Останні зміни: | 2024-06-17 14:54:10 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У роботі розглянуто тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства, їх сутність та значення; окреслено основні напрямки розвитку сучасних технологій обслуговування у ресторанному господарстві; надано організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано вплив новітніх технологій на процес обслуговування в закладі «Ні пуху, ні пера»; досліджено тенденції сервісу в закладах ресторанного бізнесу міста Вінниця в 2023-2024 роках; розроблено пропозиції щодо покращення процесу обслуговування з урахуванням новітніх тенденцій в кафе «Ні пуху, ні пера». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29411 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29411.pdf Розмір : 5552393 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|