Репозиторій ВТЕІ
id: 29411
Назва: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Вінниця (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця)
Автори: Кравчук Ю.
Ключові слова: ресторанний бізнес, сервіс, новітні тенденції, обслуговування, інноваційні форми
Дата публікації: 2024-06-17 14:54:10
Останні зміни: 2024-06-17 14:54:10
Рік видання: 2024
Аннотація: У роботі розглянуто тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства, їх сутність та значення; окреслено основні напрямки розвитку сучасних технологій обслуговування у ресторанному господарстві; надано організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано вплив новітніх технологій на процес обслуговування в закладі «Ні пуху, ні пера»; досліджено тенденції сервісу в закладах ресторанного бізнесу міста Вінниця в 2023-2024 роках; розроблено пропозиції щодо покращення процесу обслуговування з урахуванням новітніх тенденцій в кафе «Ні пуху, ні пера».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29411
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29411.pdf Розмір : 5552393 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити