The Repository of VTEI
id: 29411
Title: Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі м. Вінниця (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця)
Authors: Кравчук Ю.
Keywords: ресторанний бізнес, сервіс, новітні тенденції, обслуговування, інноваційні форми
Date of publication: 2024-06-17 14:54:10
Last changes: 2024-06-17 14:54:10
Year of publication: 2024
Summary: У роботі розглянуто тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства, їх сутність та значення; окреслено основні напрямки розвитку сучасних технологій обслуговування у ресторанному господарстві; надано організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано вплив новітніх технологій на процес обслуговування в закладі «Ні пуху, ні пера»; досліджено тенденції сервісу в закладах ресторанного бізнесу міста Вінниця в 2023-2024 роках; розроблено пропозиції щодо покращення процесу обслуговування з урахуванням новітніх тенденцій в кафе «Ні пуху, ні пера».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29411
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29411.pdf Size : 5552393 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge