Репозиторій ВТЕІ
id: 29358
Назва: Забезпечення безпеки закладів ресторанного господарства (на матеріалах пабу «Art Pub «Beer & Blues»)
Автори: Дяченко У.
Ключові слова: ресторанний бізнес, система безпеки, система управління безпечністю продукції, конкурентне середовище
Дата публікації: 2024-06-13 15:43:43
Останні зміни: 2024-06-13 15:43:43
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі було проаналізовано сутність безпеки в закладах ресторанного господарства в сучасних умовах; основні типи загроз в закладах ресторанного господарства; розглянуто систему управління безпечністю продукції та послуг в ресторанному бізнесі; проаналізовано нормативно-правове забезпечення системи управління якістю і безпечністю продукції та послуг; охарактеризовано організаційно-економічну діяльність пабу «Art Pub «Beer&Blues»; проведено оцінку конкурентного середовища пабу «Art Pub «Beer&Blues»; досліджено рівень забеспеченності безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues»; запропоновано шляхи вдосконалення рівня безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29358
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29358.pdf Розмір : 12379189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити