id: | 29358 |
---|---|
Назва: | Забезпечення безпеки закладів ресторанного господарства (на матеріалах пабу «Art Pub «Beer & Blues») |
Автори: | Дяченко У. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, система безпеки, система управління безпечністю продукції, конкурентне середовище |
Дата публікації: | 2024-06-13 15:43:43 |
Останні зміни: | 2024-06-13 15:43:43 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі було проаналізовано сутність безпеки в закладах ресторанного господарства в сучасних умовах; основні типи загроз в закладах ресторанного господарства; розглянуто систему управління безпечністю продукції та послуг в ресторанному бізнесі; проаналізовано нормативно-правове забезпечення системи управління якістю і безпечністю продукції та послуг; охарактеризовано організаційно-економічну діяльність пабу «Art Pub «Beer&Blues»; проведено оцінку конкурентного середовища пабу «Art Pub «Beer&Blues»; досліджено рівень забеспеченності безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues»; запропоновано шляхи вдосконалення рівня безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29358 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29358.pdf Розмір : 12379189 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|