| id: | 29358 |
|---|---|
| Title: | Забезпечення безпеки закладів ресторанного господарства (на матеріалах пабу «Art Pub «Beer & Blues») |
| Authors: | Дяченко У. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, система безпеки, система управління безпечністю продукції, конкурентне середовище |
| Date of publication: | 2024-06-13 15:43:43 |
| Last changes: | 2024-06-13 15:43:43 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі було проаналізовано сутність безпеки в закладах ресторанного господарства в сучасних умовах; основні типи загроз в закладах ресторанного господарства; розглянуто систему управління безпечністю продукції та послуг в ресторанному бізнесі; проаналізовано нормативно-правове забезпечення системи управління якістю і безпечністю продукції та послуг; охарактеризовано організаційно-економічну діяльність пабу «Art Pub «Beer&Blues»; проведено оцінку конкурентного середовища пабу «Art Pub «Beer&Blues»; досліджено рівень забеспеченності безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues»; запропоновано шляхи вдосконалення рівня безпеки в паб «Art Pub «Beer&Blues». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29358 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29358.pdf Size : 12379189 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |