Репозиторій ВТЕІ
id: 29355
Назва: Вдосконалення додаткових послуг як фактор підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»)
Автори: Пенішкевич Є.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес, послуги, додаткові послуги, класифікація додаткових послуг, конкурентоспроможність
Дата публікації: 2024-06-13 15:39:12
Останні зміни: 2024-06-13 15:39:12
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та значення додаткових послуг як фактору підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства; охарактеризовано види додаткових послуг, які надаються в закладах готельно-ресторанного господарства; встановлено основні умови для впровадження додаткових послуг в закладах готельно-ресторанного господарства; проведено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проаналізовано особливості надання додаткових послуг у досліджуваному закладі; досліджено найбільш прибуткові послуги закладу; удосконалено організацію надання додаткових послуг; розроблено нові послуги для готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проведено оцінку ефективності від удосконалення та впровадження нових послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29355
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29355.pdf Розмір : 6576647 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити