The Repository of VTEI
id: 29355
Title: Вдосконалення додаткових послуг як фактор підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»)
Authors: Пенішкевич Є.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес, послуги, додаткові послуги, класифікація додаткових послуг, конкурентоспроможність
Date of publication: 2024-06-13 15:39:12
Last changes: 2024-06-13 15:39:12
Year of publication: 2023
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та значення додаткових послуг як фактору підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства; охарактеризовано види додаткових послуг, які надаються в закладах готельно-ресторанного господарства; встановлено основні умови для впровадження додаткових послуг в закладах готельно-ресторанного господарства; проведено організаційно-економічну характеристику готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проаналізовано особливості надання додаткових послуг у досліджуваному закладі; досліджено найбільш прибуткові послуги закладу; удосконалено організацію надання додаткових послуг; розроблено нові послуги для готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; проведено оцінку ефективності від удосконалення та впровадження нових послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29355
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29355.pdf Size : 6576647 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge