Репозиторій ВТЕІ
id: 29354
Назва: Формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка»)
Автори: Стеценко О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, фірмовий стиль, елементи фірмового стилю, інновації у використанні фірмового стилю
Дата публікації: 2024-06-13 15:27:58
Останні зміни: 2024-06-13 15:27:58
Рік видання: 2023
Аннотація: У кваліфікаційній роботі визначено поняття та сутність фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; охарактеризовано основні елементи фірмового стилю; встановлено етапи розробки та принципи формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; визначено організаційно-економічну характеристику ресторану «Лезгинка»; проаналізовано основні складові фірмового стилю досліджуваного закладу; проведено оцінку факторів, які впливають на формування фірмового стилю ресторану «Лезгинка»; розроблено шляхи просування ресторану «Лезгинка» за допомогою покращення фірмового стилю, а також шляхи підвищення іміджу досліджуваного закладу; застосовано інновації для підвищення ефективності фірмового стилю ресторану «Лезгинка».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29354
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29354.pdf Розмір : 7166266 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити