| id: | 29354 | 
|---|---|
| Title: | Формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка») | 
| Authors: | Стеценко О. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, фірмовий стиль, елементи фірмового стилю, інновації у використанні фірмового стилю | 
| Date of publication: | 2024-06-13 15:27:58 | 
| Last changes: | 2024-06-13 15:27:58 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено поняття та сутність фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; охарактеризовано основні елементи фірмового стилю; встановлено етапи розробки та принципи формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; визначено організаційно-економічну характеристику ресторану «Лезгинка»; проаналізовано основні складові фірмового стилю досліджуваного закладу; проведено оцінку факторів, які впливають на формування фірмового стилю ресторану «Лезгинка»; розроблено шляхи просування ресторану «Лезгинка» за допомогою покращення фірмового стилю, а також шляхи підвищення іміджу досліджуваного закладу; застосовано інновації для підвищення ефективності фірмового стилю ресторану «Лезгинка». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29354 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29354.pdf Size : 7166266 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |