id: | 29354 |
---|---|
Title: | Формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Лезгинка») |
Authors: | Стеценко О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, фірмовий стиль, елементи фірмового стилю, інновації у використанні фірмового стилю |
Date of publication: | 2024-06-13 15:27:58 |
Last changes: | 2024-06-13 15:27:58 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено поняття та сутність фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; охарактеризовано основні елементи фірмового стилю; встановлено етапи розробки та принципи формування фірмового стилю в закладах ресторанного господарства; визначено організаційно-економічну характеристику ресторану «Лезгинка»; проаналізовано основні складові фірмового стилю досліджуваного закладу; проведено оцінку факторів, які впливають на формування фірмового стилю ресторану «Лезгинка»; розроблено шляхи просування ресторану «Лезгинка» за допомогою покращення фірмового стилю, а також шляхи підвищення іміджу досліджуваного закладу; застосовано інновації для підвищення ефективності фірмового стилю ресторану «Лезгинка». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29354 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29354.pdf Size : 7166266 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|