| id: | 29352 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення організації служби обслуговування в готелях (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, готельно-ресторанний комплекс «Drive Club», м. Вінниця») |
| Автори: | Остапчук О. |
| Ключові слова: | готельне господарство, служба обслуговування, функції та принципи роботи служби обслуговування |
| Дата публікації: | 2024-06-13 15:25:13 |
| Останні зміни: | 2024-06-13 15:25:13 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні основи організації роботи закладів готельного господарства; вивчено основні функції̈ та принципи роботи служби обслуговування на підприємствах готельного господарства; виконано організаційно-економічну характеристику готелю; здійснено аналіз організації роботи служби обслуговування готельно- ресторанного комплексу «Drive Club»; виявлено ключові недоліки організації роботи служби обслуговування готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»; запропоновано рекомендації щодо вдосконалення організації роботи служби обслуговування готельно-ресторанного комплексу «Drive Club». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29352 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29352.pdf Розмір : 6661890 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |